SIVUT

6/29/2016

Projekti Onnela - Eevan kammari"Eevan kammariksi" nimetty alkovi sai nimensä kummityttöni mukaan, sillä hänellehän minä kammarin kalustin heti 1,5 vkoa sitten mökille saavuttuamme.

Kaapissa jo useamman vuoden pyörinyt virkkaamani päiväpeite löysi vihdoin paikan itselleen. Kys. virkkuutyön tekeminen kesti käytännössä vuosia ja Eeva oli aika pieni tyttö ihan ensimmäisiä neliöitä tehdessäni. Muistan kuinka virkkaamani neliöt viehättivät väriensä puolesta tekovaiheessa tyttöä. Meillä kyläillessään tyttö asetteli keskeneräisen peiton neliöitä usein rinnakkain lattialle ja jo siitä syystä peiton kuului päätyä hänen vierassänkyynsä koristeeksi.

Alkovi oli tähän saakka ollut meillä melko vähäisellä käytöllä ja poikien huoneen remontin myötä kerrossängyn tieltä talteen varastoitu sänky sijoitettiin nyt "Eevan kammariin" Eevaa odottamaan. Vuoden-kahden kuluttua kammarista tulee varmasti Henrin kammari, mutta siihen saakka se olkoon vierashuoneenamme niille jotka tuohon 170 cm pitkään sänkyyn mahtuvat. Todennäköisesti sänky kyllä muuttaa meille kotiin takaisin heti kun Lilja tarvitsee matalalaidallista sänkyä. Sänky on meillä lainassa ystävältäni, jolle olen luvannut ilmoittaa kun sängyn tarve päättyy.

Kammarin harmaa seinä on käsitelty Tikkurilan Zen petsivahalla, väri Samurai ja päätyseinä Osmo Colorin puuvahalla, sävy Kuusi. Alkovin katto on maalattu Tikkurilan Panelikattomaalilla ja lattia on maalattu Tikkurilan Betolux -lattiamaalilla, sävy TVT 0230 (Peltikattomaalit -värikartta, laivasto 0230).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti