SIVUT

6/18/2016

Oranssi räsymatto


7m mattonkudontaa takana ja yksi kolmesta valmistuneesta räsymatosta löysi paikkansa yläkerran parvekkeelta. 3m pitkä matto on kudottu vanhoista lakanoista ja kangaspaloista revityistä räsyistä sekä trikookuteesta. Lakanat värjäsin Dylonin pesukoneväreillä ja trikookuteista osa on ostettu Lankamaailmasta. Muutama tunneraitakin mattoon tuli kudottua, kun satuin löytämään äitini kaapeista kangasjämiä 6. luokan kevätjuhla-asun tekemiseen käytetyistä kankaista. Äitini ompeli minulle tuolloin mustapallokuvioisen oranssin mekon ja puseron.

Keski-Suomessa viettämäni kudontaviikon aikana parvekkeellemme asennettiin vihdoin parvekelasit ja jo viime syksynä maalaamani seinät saivat vihdoin hieman suojaa itselleen. Seinät on maalattu Tikkurilan Vinhalla, sävy Tuulikki ja rallit käsitelty Tikkurilan mustalla Valtti Kaluste- ja terassiöljyllä.

Hieman tuo tila vielä autiolta näyttää, mutta jahka kesä on ohi ja palaamme alakerran remontin myötä takaisin kotiin, aloitan ompelutyöt parvekkeen huonekalujen päällystämiseksi. 

1 kommentti:

  1. Upeasti näkyy mustaa lattiaa vasten. Hieno väri.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista