SIVUT

3/03/2016

Mökkisaunasta keittiöksiKuvia Nuuksion mökkimme keittiöstä, joka syntyi kahden seinän kaatamisella. Keittiön paikalla sijaitsi ennen saunan eteinen, sauna ja kapeahko eteinen, josta oli ulospääsy. 

Halusimme mökkiimme entistä keittiökomeroa suuremman keittiön, jotta siellä voisi ihan toden teolla valmistaa ruokaa. Kaasulieteen päädyimme syystä että vanhan mökin sähköjärjestelmä ei olisi sähköuunin ohella riittänyt neljän levyn lieteen. Kaasupullot sijoitettiin tilaa pois viemästä mökin ulkopuolelle ja linjavedot toteutettiin mökin lattian alitse. Strömsö -niminen Keittiö on Ideal -keittiöiden (entinen Keittiö.net) mallistosta ja liesituuletin K-raudan Cello -valikoimasta. Keittiökaappien vetimet ostimme Hakola Oy -Helakaupasta ja ne ovat malliltaan ns. Suomivetimiä.

Keittiön päädyssä sijaitsevan, poikien makuukammariin johtavan oven halusin sulkea kululta ja ripustin sen eteen Marimekon Kivet -sisustuskankaan. 

Keittiön seinät ovat ympäriinsä käsitellyt, lattia uusittu ja katto uudelleen laudoitettu. Kuvia työn etenemisestä pintakäsittelytuotetietoinen löytyy blogini erilliseltä sivulta nimeltään Projekti Onnela -mökkikeittiöremonttiKantovedelle on keittiössä aseteltu omat tasonsa: omat astiat löytyvät sekä juoma että tiskivedelle.

Ikean Ekby Järpen/ Ekby Gällö hyllylle olen anoppini pyynnöstä säilönyt vanhassa mökissä esillä ja käytössä olleita savisia ruukkuja sekä emalipannuja.

Laskosverhon ompelin Artekin kelta-valkoisesta Siena -kankaasta. Matot olen myös kutonut itse ja niistä laitankin myöhemmin erillisen  blogiesittelyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti