SIVUT

2/03/2017

Syntymäpäiväsankarin "Ryhmä Hau" -puseroOnnea 3-vuotiaalle Tomakselle! 

Ompelin "Ryhmä Hau" -puseron eilen sillä ajatuksella että olisin yhdistänyt sen Tomaksen syntymäpäivälahjaan, mutta poika heräsi päiväuniltaan "liian aikaisin" ja ehti nähdä puseron. Siinä se sitten meni, puseron lahja-arvo, jos sillä sellaista nyt ikinä olikaan. 

Lapseni ovat niin tottuneita siihen, että äiti ompelee, etteivät he koe vaatteita enää kummoisiksi lahjoiksi. Iloisia he niistä ovat, etenkin kun valitsen sellaisen kankaan joka miellyttää heidän silmäänsä enemmän kuin minun, mutta ainokaisiksi syntymäpäivälahjoiksi niistä ei ole. Ryhmä Haun tapauksessa ilo oli varmasti enemmän poikani puolella. En ole itse mitenkään erityisen viehättynyt piirrossarjojen yms. hahmoihin ja arvoin pitkään tämänkin kankaan tilaamista Majapuulta. Valmis pusero yllätti lopulta itsenikin, sillä puseroksi ommeltuna se on huomattavasti nätimpi kuin pelkkänä kankaana. 

Puseron kaava on jälleen samainen Suuri Käsityö -lehden nrossaan 5-6/2015 julkaisema Noshin kaava. Samainen kaava löytyy myös ilmaiskaavojen joukosta Noshin nettisivuilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti